Iğdır’da Bir Doktor Kalbinden Bıçaklandı! Sağlık Bakanı’ndan İlk Açıklama

Iğdır’da bir doktor, tartıştığı bir hastanın bıçaklı saldırısına uğradı. Kalbinden ve karnından aldığı darbelerle ağır yaralanan doktor hastaneye kaldırıldı.

Iğdır’da bir hasta, tartıştığı üroloji uzmanı doktoru bıçakla ağır yaraladı.

Iğdır Devlet Hastanesine gelen ve rahatsızlığı bulunan bir kişi, üroloji uzmanı Dr. Serkan Yarımoğlu’nun görev yaptığı polikliniğe girdi.

Taraflar arasında henüz belirlenemeyen sebeple çıkan tartışmada, söz konusu kişinin saldırısına uğrayan Yarımoğlu, bıçakla kalbinden ve karnından yaralandı.

Sağlık durumu ağır olan Yarımoğlu, aynı hastanedeki doktorlarınca ameliyata alındı. Ameliyat ekibine, Iğdır Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nevruz Erez de dahil oldu.

Saldırgan ise polislerce yakalandı.

Iğdır Valisi Enver Ünlü ise hastaneye giderek konu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan twitter hesabından açıklama yaptı:

“Bugün, Iğdır Devlet Hastanesinde görevli Üroloji Uzmanı Op. Dr. Serkan Yarımoğlu bir hasta tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştır. Göğüs ve batın bölgesinden yaralanan hekimimize kalp damar cerrahi ve genel cerrahi uzmanlarımız derhal müdahale etmiştir. Yapılan ameliyat sonrası olası ihtiyaç durumuna binaen hava ambulansımız hazır bekletilmektedir. Menfur saldırıyı gerçekleştiren şahıs yakalanmış ve adli işlemler başlatılmıştır. Olay takibimizdedir. Yapılan saldırıyı nefretle kınıyor, şahsıma ve tüm sağlık çalışanlarına yapılmış sayıyorum. Yaralanan kardeşimize acil şifalar diliyor, sağlık çalışanlarımıza ve yakınlarına geçmişolsun dileklerimi sunuyorum. “


Son aldığımız bilgiye göre doktor arkadaşımız ameliyattan çıkmış ve durumu şu an iyi. Takip için Erzurum’a uçak ambulans ile sevki yapılacak.

Iğdır’da Bir Doktor Kalbinden Bıçaklandı! Sağlık Bakanı’ndan İlk Açıklama” üzerine bir yorum

Yorum bırakın