ACEM 2017 – 13. TÜRKİYE ACİL TIP KONGRESİ – 9. ASYA ACİL TIP KONGRESİ

ACEM 2017’de, Acil Tıp camiasından akademisyenler, editörler ve dünyaca ünlü isimler konuşmacı ve katılımcı olarak ülkemize gelecekler. Kongremiz, Asya Acil Tıp Derneği (ACEM) ve Türkiye Acil Tıp Derneği (TATD) tarafından Uluslararası Acil Tıp Federasyonu (IFEM) ile diğer ulusal ve uluslararası derneklerin katkısıyla düzenlenecektir.

Katılımcılar arasında yakın diyalogların yaşandığı, bilgi ve fikir alışverişlerinin yapıldığı, işbirliklerinin kurulduğu ve en önemlisi arkadaşlıkların pekiştirildiği bir kongre olmasını umuyorum. Bunlara ek olarak kongremizde ana oturumlar, uygulamalı kurslar, tartışma panelleri, yuvarlak masa toplantıları ve çok sayıda farklı formatta oturumlar düzenleyeceğiz.

Zamanımızın en önemli karakteristik özelliklerinden biri de teknolojik gelişmelerin ve buluşların hayatımıza yansımalarıdır. Akıllı cep telefonu uygulaması ve son teknolojiyi kongremizde kullanarak kongremizi daha da özel kılacağız.

Sizleri keyifli bir sosyal ortam, zengin bir bilimsel içerik ve kendinizi evinizde hissedebileceğiniz rahat ve sıcak bir çevreye davet ediyoruz. Katılımınız ve desteğiniz bizim gücümüz olacaktır.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Yıldıray ÇETE
Türkiye Acil Tıp Derneği Başkanı &
Asya Acil Tıp Derneği Gelecek Başkanı

www.acem2017.org

Yorum bırakın