Expomed Eurasia 19-21 Mart’ta Türkiye’de!

Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş. tarafından medikal sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirmek için yola çıkan Avrasya’nın ve Türkiye’nin medikal alandaki en önemli buluşma platformu olan Expomed Eurasia Fuarı19-21 Mart 2020 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Medikal cihaz, ekipman ve teknolojilerin sergilendiği, medikal trendlerin ve bilimsel etkinliklerin takip edildiği Avrasya’nın lider ve vazgeçilmez fuarı Expomed Eurasia Türk medikal sektörünü biraraya getirecek.

Expomed İnovasyon Sohbetleri’ne Ev Sahipliği Yapıyor!

Sunuculuğunu Sağlık İletişimcisi Serap Öcal’ın üstlendiği İnovasyon Sohbetleri, fuar boyunca belirlenen saat aralıklarında fuar katılımcılarıyla buluşacak. Alanında uzman birbirinden değerli bilim insanları, hastane yöneticileri ve hekimlerin olacağı bu alanda “Sağlığı Dönüştüren Teknolojiler, Sağlıkta Yapay Zeka, Biyoteknoloji, Sağlık Hizmetlerinde Dijitalleşme, Akıllı Gıdalar ve Uzaktan tedavi konuları paneller de derinlemesine ele alınacak.

Expomed Eurasia’ya Bu Yıl 100’den Fazla Ülkeden Katılım Bekleniyor!

Bu yıl yüzden fazla ülkeden 7000’in üzerinde çevre ülke bakanlıklarından katılım bekleniyor. Irak’ın hastanelerinin satınalmasını yapan Kamedia genel müdürü ve beraberindeki heyet ikili görüşmeler için geliyor. Expomed Eurasia’ya bu yıl 30 binin üzerinde bir katılım bekleniyor.

Fuar ile ilgili detaylar ve basın bültenleri için; http://expomedistanbul.com/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Yorum bırakın