Ersin Düzen’den Açıklama: Pişmanım, Tüm Hekimlerden Özür Dilerim

Geçtiğimiz hafta yaptığı programla ilgili kendisinin hekime yönelik şiddetle anılmasından büyük üzüntü duyduğunu belirten Ersin Düzen, samimi duygularla kendisini eleştiren tüm hekimlerden özür diledi.


18 Nisan tarihinde yaptığı programda hekimlerin tepkisini çekenTRT Stadyum programı sunucusu Ersin Düzen Medimagazin Genel Yayın Yönetmeni Dr. İbrahim Ersoy’a konuştu

Yaptığı program sonrası kendisine sosyal medyadan bir çok eleştiri ve hakaret yapıldığını belirten Ersin Düzen kendisinin de ailesinde hekimler olduğunu ve hekime yönelik şiddete davetiye çıkarmanın aklının ucundan bile geçmediğini söyledi.

Programda Arjantin’den bir hekimin görüntüleri olduğunu ve görüntülerden sonra olayın Türkiye’de geçmediğini özellikle belirttiğini söyledi. Hekimlerin bu algısından sonra olaydan pişman olduğunu da belirten Ersin Düzen samimi duygularla kendisini eleştiren tüm hekimlerden özür dilediğini ancak kendisine yönelik hakaretlerde bulunan hekimlere ise üzüldüğünü belirtti.

Üç yıl önce 17 Nisan da katledilen Ersin Arslan’a da değinen Ersin Düzen ‘Adaşımın öldürüldüğü tarihin yıldönümüne geldiğini önceden bilseydim, o videoyu programda kesinlikle yayınlamazdım’ diye konuştu.

Medimagazin

*****

Edit @doktorlarsitesi

Ersin Düzen’in skandal programı ile ilgili haberimiz DEVLETİN TELEVİZYONU TRT1’DE DOKTORA KİN VE NEFRET YAYINI ! sosyal medyada büyük yankı uyandırmış ve hekimleri tepki vermeye organize etmişti. Binlerce hekim programdaki haber skandalına tepki göstermiş sağlıkta şiddete davetiye çıkaran bu yayın anlayışını haklı olarak eleştirmişti.

Yoğun tepkilere miletvekilleri de sessiz kalmayıp konuyu Meclis’e taşıdığını yine haberimizde sizlerle paylaşmıştık “Ersin Düzen’in TRT1’de Sunduğu Stadyum Programındaki BASIN YAYIN AHLAKSIZLIĞI Meclis’e Taşınıyor!

Ersin Düzen’den isteğimiz, canlı yayında skandal olan bu olay için özrünü de canlı yayında dile getirmesidir!

Ersin Düzen’den Açıklama: Pişmanım, Tüm Hekimlerden Özür Dilerim” üzerine bir yorum

Yorum bırakın